(0/5)

Vez na radnoj uniformi - natpis

Šifra proizvoda:

225714

Dostupno

Kategorija proizvoda:

Vez na radnoj uniformi

Izaberite izgled peškira

Klikom na opcije ispod izaberite boju peškira, konca, vrstu pisma i font koji želite.

Ako želite poseban tekst, unesite ga prilikom popunjavanja podataka narudžbe.

Pogledajte izgled fontova

Font Arno Pro -

Arno Pro Font

Font Arno Pro -

Arno Pro Font

Font Kovanović -

Arno Pro Font

Font Kovanović -

Arno Pro Font

Font Miroslav -

Arno Pro Font

Font Arial Black -

Arno Pro Font

Font Arial Black -

Arno Pro Font

Dostava narudžbe

Dostavu vršimo putem ovlaštene kurirske službe. Cijena dostave narudžbe na vašu adresu iznosi 9.00 KM , a za narudžbe u vrijednosti preko 100 KM dostava je BESPLATNA.

5.00 KM

*U cijenu je uključen PDV

Naručite telefonom

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

 • fghdfghdfg

 • Karakteristike proizvoda: Vez na radnoj uniformi - natpis

  Šifra proizvoda: 225714

  Dimenzije:

  dsfsdfsd

 • Plaćanje, načini plaćanja i dostava proizvoda.

  Plaćanje:

  Proizvodi se naručuju odabirom željenog artikla i popunjavanjem elektronskog formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrovani ili neregistrovani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe. Po kreiranju narudžbe, plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini 'Foto Studio Ivica - Vez na Platnu' moguće je na sljedeće načine:

  Plaćanje gotovinom prilikom dostave pošiljke: Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini po prijemu robe isporučene od strane kurirske službe.

  Virmansko plaćanje - opštom uplatnicom ili Internet bankarstvom: Kod ovakvog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte ili sl.

  Plaćanje karticama: Mogućnost plaćanja naručenih proizvoda debitnim, odnosno kreditnim karticama jednokratno (American Express, Maestro, Master Card i Visa) ili u određenom broju rata (do 12 ili 24) ako to omogućuje banka u kojoj imate račun i karticu. *Opcija kartičnog plaćanja još uvijek nije dostupna i u procesu je implementacije.

  Dostava:

  Dostava proizvoda koje ste naručili na našem webshopu je moguća na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Cijena dostave pošiljke je 8 KM po narudžbi bez obzira na broj ili težinu proizvoda, osim za proizvode čija je dostava besplatna. Besplatna dostava je za sve proizvode čija vrijednost narudžbe prelazi iznos od 100 KM.

  Dostava se vrši putem agencija kurirske službe koje obavljaju usluge transporta. 'Foto Studio Ivica - Vez na platnu' koristi usluge sledećih službi za dostavu putem kurirske službe: Euroexpress, X Express i Pošte Srpske. Kupac može i samostalno organizovati dostavu ili robu podići u našoj trgovini. Status Vaše pošiljke može se pratiti putem korisničkog naloga na našoj web stranici (za registrovane korisnike) u dijelu "Moje narudžbe" a u zavisnosti od kurirske službe koja je preuzela pošiljku, možete pošiljku pratiti i na njihovim web stranicama po trackig kodu koji izdaje kurirska služba po preuzimanju pošiljke (a koji također mođete pronaći na svom Korisničkom nalogu).

  Vez na platnu
 • Recenzije za: Vez na radnoj uniformi - natpis

  (0/5)

  Još uvijek nema recenzija za ovaj proizvod!

  *Napomena:

  Zbog raznih zloupotreba sekcije 'Recenzije' koju smo primjetili na mnogim web stranicama, te lažnih utisaka kupaca sa kojim se prodajni artikal pokušava prikazati mnogo kvalitetnijim nego što to realno zaslužuje, odlučili smo da recenzije za proizvod na našoj web stranici mogu ostavljati samo korisnici, koji su zaista naručili i kupili isti. Na taj način želimo našim potencijalnim kupcima omogućiti da saznaju zaista realna iskustva, utiske ili zapažanja o prikazanom proizvodu.

Povezani Proizvodi

Vez na radnoj uniformi - natpis
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: