Foto Studio Ivica

Kozarska Dubica - Banja Luka

Foto studio Ivica postoji još od davne 1984. godine, kada je zvanično otvoren naš prvi foto studio u Kozarskoj Dubici. Vremenom se proširujemo otvarajući još dva foto studija u Banjaluci, i to u TC Tropic i u TC Merkator. Razvojem i napretkom tehnologije, razvija se i naš studio. Uspješno pratimo sve nove svjetske trendove, razvoj i inovacije u oblasti fotografije i fotografske opreme, te svojim klijentima pružamo u svakom trenutku najsavremenije dostupne usluge. Kako se razvijamo, istovremeno proširujemo i oblast našeg poslovanja, tako da danas nudimo širok spektar dodatnih usluga, koje su direktno ili indirektno povezane sa našom osnovnom djelatnošću.

Već dugi niz godina, snimajući i fotografišući brojne svečanosti i događaje, skupljamo iskustva i podižemo kvalitet naše usluge. Istovremeno pratimo trend razvoja kvaliteta opreme, dopunjujći je raznim novim tehnologijama. Tako danas vaše svečanosti fotografišemo i snimamo na svim mogućim lokacijama, gotovo po studijskim standardima. Snimanje radimo visikokvalitetnom digitalnom kamerom, za snimke iz zraka koristimo dron, te radimo snimanja profesionalnim kranom. Profesionalno osvjetljenje i izrada fotografija na najsavremenijim digitalnim mašinama će samo upotpuniti kompletan proces. Danas slobodno možemo reći, da svojim klijentima garantujemo visok nivo kvaliteta usluge, ako nam ukažu povjerenje da ovjekovječimo, neke od njima najdražih trenutaka u životu.

Foto Studio Ivica
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: