Foto Ivica - Vez na platnu

Vezeni Peškiri

Foto Studio Ivica

Obradujte drage osobe poklonom koji se pamti cijelog života. Vez na platnu za razne proslave i obilježavanje važnih datuma. Vezeni peškiri za svadbe, krštenja, rođenje djeteta ili kao poklon za useljenje. Vezeni peškir je zaista originalan poklon, koji je uz to i veoma praktičan. Uvijek će vlasnika podsjećati na osobu koja mu ga je poklonila. U našoj ponudi su meki pamučni peškiri koji odlično upijaju vodu. Krasi ih visoki kvalitet, postojanih su boja i otporni na habanje.

Osim standardne ponude, Vi sami možete izabrati motiv, tekst i vrstu pisma koje želite da za Vas izvezemo na peškir. Obradujte Vama bitne i drage osobe sa ovim zaista jedinstvenim i nezaboravnim poklonom. Pogledajte ponudu u našem web shopu, izaberite željeni artikl, a mi ćemo ga u što kraćem vremenu putem brze pošte isporučiti na Vašu kućnu adresu.

Ponuda u prodavnici
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: