Foto Ivica - Vez na platnu

Navijački Rekviziti

Foto Studio Ivica

Navijanje i ljubav prema voljenom klubu nije samo odlazak na stadion ili dvoranu i navijanje. Ljubav prema voljenom klubu je nešto više od toga. Svaki pravi navijač voli da posjeduje razne sitnice ili suvenire sa logom, natpisom ili navijačkim sloganima kluba. Verzeni peškiri sa motivima sportskih klubova su idealni artikli, kako da ih nekome poklonite, tako i da ih sami posjedujete.

Obradujte svoje prijatelje, rodbinu ili poznanike sa ovim zaista jedinstvenim i nezaboravnim poklonom. Nema te stvari koja može više obradovati pravog navijača, nego što je neki predmet sa motivima njegovog omiljenog kluba. Pogledajte ponudu navijaških rekvizita u našem web shopu.

Ponuda u prodavnici
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: