1. Naslovna

  2. Kako koristiti nalog

Kako koristiti korisnički nalog

na web stranici 'Vez na Platnu'

1. Prijava na korisnički nalog

■ Na korisnički nalog se prijavljujete klikom na polje PRIJAVA.

■ Izgled dashboard stranice nakon prijave na nalog zavisi da li ste korisnički nalog pravili putem polja REGISTRACIJA (fotografija- 1) ili ste to učinili nakon kreirane narudžbe kao gost (fotografija-2).

■ Po kreiranju Vaše prve narudžbe, na dashboard stranici ćete imati priliku da vidite grafički prikaz statusa narudžbe, koja je u toj fazi u statusu obrade (fotografija - 2).

■ U podešavanjima profila možete da mijenjate svoje podatke, lozinku ili profilnu fotografiju, a preporučujemo Vam da aktivirate i opciju dvostruke provjere da kvalitetnije zaštitite svoj nalog.

Foto Ivica - Vez na platnu

2. Detalji narudžbe

■ Klikom na tekst Pogledaj detalje na grafičkom prikazu statusa narudžbe na dashboardu, otvarate stranu sa detaljima narudžbe.

■ Na ovoj strani imate priliku da vidite sve detalje Vaše narudžbe, status obrade narudžbe i statusa uplate kao i kompletnu istoriju svih dosadašnjih narudžbi na web stranici 'Vez na Platnu'

■ U ovoj fazi obrade narudžbe još uvijek imate mogućnost da odustanete i da otkažete svoju narudžbu, jednostavnim klikom na polje OTKAŽI NARUDŽBU. Ova opcija je dostupna sve dok ovlaštena kurirska služba nije preuzela narudžbu.

Foto Ivica - Vez na platnu

3. Promjena statusa narudžbe

■ Korisnici koji su iskoristili mogućnost otkazivanja narudžbe prije preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, na svom dashboardu imaju grafički prikaz sa statusom Otkazano (fotografija - 1).

■ Ostalim korisnicima koji nisu otkazali narudžbu, grafički prikaz se mijenja nakon što ovlaštena kurirska služba preuzme pošiljku za dostavu. Na njihovom dashboardu je sada i opcija 'Transport' dobila zelenu boju (fotografija - 2), što je znak da je i ta faza narudžbe uspješno aktivirana.

Foto Ivica - Vez na platnu

4. Detalji narudžbe sa statusom 'Transport'

■ Klikom na tekst Pogledaj detalje na grafičkom prikazu statusa narudžbe na dashboardu, sada možete primjetiti da se i stranica sa detaljima narudžbe promijenila. Osim što se promijenio status narudžbe u 'Transport', ni opcija za otkazivanje narudžbe više nije dostupna.

■ Sada na ovoj stranici imate mogućnost da vidite i grafički prikaz loga ovlaštene kurirske službe koja je preuzela pošiljku, a klikom na polje VIDI TRACKING CODE će se prikazati kod koji generiše kurirska služba po primitku pošiljke. Taj kod možete koristiti na web stranici kurirske službe da bi mogli pratiti transport pošiljke.

Foto Ivica - Vez na platnu

5. Narudžba isporučena i plaćanje kompletirano

■ Po isporuci i uspješnom kompletiranju narudžbe, na dashboardu korisnika se uklanja grafički prikaz o stanju narudžbe i pojavljuje se obavještenje da trenutno ne postoji aktivna narudžba (fotografija - 1).

■ Odabirom opcije Narudžbe u meniju lijevo, imate mogućnost pregleda svih Vaših narudžbi. Detalje svake od narudžbi, bila ona aktivna ili kompletirana, možete pogledati klikom na ikonicu u koloni DETALJNO u tabeli (fotografija - 2).

Foto Ivica - Vez na platnu

6. Recenzija isporučenog proizvoda

■ Na detaljnom prikazu isporučenih narudžbi se pojavljuje opcija za Recenziju i ocjenu kvaliteta proizvoda (fotografija - 1).

■ Klikom na polje NAPIŠI RECENZIJU pojaviće se modal sa formom za upis recenzije i ocjenu proizvoda (fotografija - 2). Nije moguće dati ocjenu bez unosa recenzije.

■ Nakon što ste ostavili recenziju, ona se pojavljuje na stranici sa opisom i detaljima proizvoda u online prodavnici, a tekst Vaše recenzije možete pogledati i ako kursorom miša pređete preko polja VAŠA RECENZIJA (fotografija - 3).

Foto Ivica - Vez na platnu

7. Prikaz recenzije na detaljima proizvoda

■ Recenzija koju ste ostavili za kupljeni i isporučeni proizvod će svima biti dostupna na uvid na stranici sa detaljnim opisom proizvoda u online prodavnici web stranice 'Vez na Platnu'.

■ Obzirom da smo mogućnost ostavljanja recenzija dali samo korisnicima koji su zaista kupili i preuzeli proizvod iz naše online prodavnice, možete njihovo mišljenje i recenziju smatrati kao validno. Na ovaj način smo pokušali da sekciji RECENZIJE vratimo primarnu funkciju, te spriječimo vještačko prikazivanje kvaliteta proizvoda, što je na žalost slučaj na nekim web stranicama.

Foto Ivica - Vez na platnu
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: