Foto Ivica - Vez na platnu

Sportska Oprema

Foto Studio Ivica

Vez na sportskoj opremi je prvenstveno namijenjen sportskim ekipama i klubovima. U zavisnosti od nivoa takmičenja i mogućnosti kluba, mnoge ekipe svojim igračima za putovanja i utakmice obezbjeđuju kompltenu jednoobraznu garderobu. Izvezen logo i naziv kluba na odijelima, kravatama, dresovima, trenerkama, sportskim jaknama i kapama djeluje veoma profesionalno. Osim toga, kvalitet veza je daleko bolji od štampe ili otiska, pogotovo na sportskoj opremi koja se mnogo koristi. Zastavice sportskih klubova sa izvezenim grbom su odličan suvenir i poklon na svakoj utakmici.

Osim za klubove, dresove ili opremu možete naručiti i pojedinačno. U našem web shopu pogledajte naše dosadašnje radove kao i ponudu i cijene usluga po određenom dijelu opreme. Za uslove i detalje nas možete kontaktirati lično.

Ponuda u prodavnici
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: