Česta Pitanja Korisnika

Ako tražite odgovore na pitanja o proizvodima pravljenim tehnikom veza na platnu ili na drugim materijalima, vrstama i namjenama takvih proizvoda, napravili smo ovu stranicu sa pitanjima koja nam korisnici najčešće postavljaju u našim prodajnim objektima ili putem emaila. Za sva dodatna pitanja za koje odgovore niste uspjeli pronaći, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme na našoj web stranici.

Vez na Platnu

Najsavremenije mašine za vez

Još od prošlih vremena, vez na tekstilu je bila jedna od najstarijih tehnika ukrašavanja odjeće. Tada se to još radilo ručno, a vremenom i razvojem tehnologije mašine su sve više preuzimale taj posao. Danas se to radi na najsavremenijim digitalnim mašinama za vez. Tako i mi u Foto Studio Ivica u odjeljenju za mašinski vez, za izradu kvalitetnog veza koristimo vez mašine poslednje generacije. Za izradu kvalitetnog veza u našem pogonu koristimo vez mašine poslednje generacije.

Usluga veza na tekstilu

Radimo direktan vez na peškirima, lentama, dijelovima posteljine, majicama, duksevima, radnim odelima, jaknama. Osim toga, radimo vez na trenerke i dresove (amblem posebno) za sportske klubove, vezemo na navijacku opremu, bebi garderobu, narodne nošnje, kozne jakne za motoriste (priprema se posebno naplacuje). Isto tako po dogovoru i narudžbi radimo i ambleme koji se posle našivaju ili kače čičak trakom na određeni artikal artikal.

Obzirom da su ovo materijali koji se mnogo koriste i održavaju pranjem, potrebno je razmišljati i o postojanosti i dugotrajnosti. Mi koristimo najkvalitetniji konac za vez koji se može naći na našem tržištu. Pogodan je za vez sitnih i krupnih detalja.

Cijene proizvoda rađenih tehnikom veza na platnu

Sve proizvode i njihove cijene možete pogledati na našoj online prodavnici. Visina cijene zavisi od nekoliko faktora kao npr od veličine i kvaliteta materijala na kome se radi vez. Cijena se isto tako formira po broju uboda kao i količini naručenih artikala. Obzirom da je potrebno uraditi pripremu za svaki vez, logično je da će male serije vezenih proizvoda biti osjetno skuplje nego kada to radimo u velikim količinama.

Jedinstven i unikatan vez

Često se susrećemo sa specifičnim zahtijevima klijenata za vez na svadbenim peškirima, lentama za mladence, peškirima za poklone, krštenja ili slične prigode. U nekim slučajevima klijenti žele posebnu fotografiju da izveze na majicu ili neki drugi materijal. Realizacija zavisi od toga koliko je moguće pripremiti i prilagoditi takvu fotografiju za vez.

Najčešći slučajevi posebnih zahtijeva se odnose na specifičan tekst po želji klijenta, eventualno neki poseban font. U takvim slučajevima nam je lakše izađi u susret, jer to ne zahtijeva mnogo odtupanja od postojećih parametara. U svakom slučaju, za sve posebne želje ili zahtijeve, najbolje bi bilo da nas direktno kontaktirate.

Logotipi i amblemi za opremu

U praksi nije slučaj da se radi direktan vez na sportsku opremu kao npr trenerke, jakne ili amblemi na jakne za ljubitelje motociklizma. U takvim slučajevima se posebno veze amblem (logo ili grb kluba) na komadu platna, koji se potom zašiva na opremu. Često se umjesto šivenja, za pričvršćivanje može koristiti i čičak, pogotovo na radnim odijelima.

Kao što smo već ranije napomenuli, za ovakvu uslugu nas trebate kontaktirati jer cijena zavisi od količine artikala koji će se raditi, kao i od cijene izrade pripreme.

Provjera i priprema za vez

Potrebna nam je Vaš predlog ili ideja u vidu fotografije, slike JPG , PNG ili dokumenat PDF formata (preporučljive su slike većeg formata). Pored slike potrebni su nam željene dimenzije (amblema ili područja koje se veze na oderđeni materijal). Nakon konsulatcije sa našim dizajnerima, javićemo vam da li je i na koji način, uz koju cijenu izvodljiv Vaš zahtijev.

Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: