Foto Ivica - Vez na platnu

Dječija Oprema

Foto Studio Ivica

Dječija oprema i peškiri za kupanje sa natpisima ili sa izvezenim imenom su jedan od naših najatraktivnijih proizvoda. Peškiri za kupanje sa kapuljačom i imenom djeteta, benkice, bluze i majice sa natpisima ili imenom, personalizovaće standardnu opremu i izmamiće dodatni osmijeh na licima roditelja ili možda tetke. Idealan poklon za prvu posjetu, takozvane 'babine', za dječije rođendane ili krštenja. Siperak za hranjenje sa šaljivim natpisima je poklon koji uglavnom više obraduje roditelje nego onoga kome je namijenjen.

Osim ponude sa standardnim natpisima, sami izaberite tekst i vrstu pisma koje želite da za Vas izvezemo na dio gardarobe ili peškir za kupanje. Obradujte mlade roditelje i njihovu djecu sa ovim nezaboravnim poklonom. Pogledajte ponudu dječije opreme u našem web shopu.

Ponuda u prodavnici
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: