Vez na Platnu

Foto Studio Ivica

Koliko puta ste bili u velikom problemu smišljajući kakav poklon da izaberete kada odlazite na rođendan, svadbu, krštenje ili sličnu priliku? Želite da vaš poklon bude jedinstven i nesvakidašnji, ali kako to postići u današnje vrijeme kad je sve već uglavnom stereotip? Pokloni sa jedinstveno izvezenim natpisima sa imenima slavljenika ili događaja na koje dolazite, sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnima. Poklone sa imenima mladenaca, slavljenika na krštenju, rođendanu ili vjeridbi, će novi vlasnici još dugo čuvati kao dragu uspomenu na vas kao i na taj, za njih radostan događaj.

Višenamjenska mašina za vrhunski mašinski vez, kombinuje najsavremenije tehnologije naprednog softwera i mašine za vezenje. Nudimo usluge izrade veza na gotovim proizvodima, kao i na pojedinačno iskrojenim dijelovima tekstila. Razni reklamni artikli sa jedinstveno izvezenim znakom vašeg preduzeća, kluba ili restorana, razni grbovi, amblemi sportskih klubova, zatim razni navijački reviziti su samo jedan dio onoga što mi radimo. Važan znak profesionalnog pristupa savremenom biznisu odlikuje i kvalitetna promocija kompanije jedinstvenim amblemima i grbovima na uniformama zaposlenika.

Foto Ivica - Vez na platnu
Vez na Platnu
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: