Foto Ivica - Vez na platnu

Vez u Ugostiteljstvu

Foto Studio Ivica

Mnogi su aspekti zastupljenosti veza u oblasti ugostiteljstva. Vjerovatno ste i sami imali priliku da doživite onaj ugođaj luksuza kad u hotelskoj sobi pronađete hotelske peškire, bade mantile i papuče sa izvezenim logom i imenom hotela/motela. To su postupci koji gostima Vašeg objekta daju do znanja koliko ih poštujete i koliko Vam je stalo da se oni osjećaju ugodno.

Osim toga, vez na stolnjacima i ubrusima u restoranu, na posteljini i jastučnicama, vez na sjedalicama i naslonima na stolicama, vez na keceljama i uniformama zaposlenika će učiniti da se Vaš biznis izdvoji iz velikog broja sličnih. Pokažite Vašim posjetiocima koliko ih cijenite! Pogledajte ponudu u našem shopu.

Ponuda u prodavnici
Vez na Platnu

Adresa maloprodaja:
TC "Tropic" Banja Luka
Ivana Gorana Kovačića bb, 78000 Banja Luka

Email adresa:
veznaplatnu.bl@gmail.com

Telefon: +387 51 329 490

Radno vrijeme:
Pon-Pet: 09:00 do 21:00
Subota: 09:00 do 21:00
Nedelja: 09:00 do 15:00

Brzi Kontakt na Klik

Jednostavno nas kontaktirajte ili napravite brzu narudžbu putem neke od besplatnih aplikacija i to sa samo jednim klikom!

 Telefon Telefon
 WhatsApp WhatsApp
Viber Viber

* Da bi ostvarili brzi kontakt putem neke od aplikacija, kliknite na jednu od ikonica iznad!

Soković Sport Shop

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog odobrenja "Vez na Platnu - Foto Ivica" - Banja Luka. Zadržavamo pravo na eventualne greške u tehničkom, tekstualnom i cjenovnom opisu koje su se mogle desiti prilikom unosa podataka na ovu web stranicu. Svi proizvodi prikazani na našoj web stranici i webshopu su dio naše ponude i ne podrazumjeva se da su dostupni u svakom trenutku. Za sve eventualne nedoumice, probleme ili tehničke informacije kontaktirajte našu tehničku službu na telefonski broj +387 51 329 490. Hvala na razumjevanju.

Copyright © 2024 | "Foto Ivica-Vez na platnu" Banja Luka

Product by @mariolaWeb

Uspješno ste dodali ovaj proizvod u korpu!

Šifra proizvoda:

KM

Vidi korpu

Nedostupno

KM

*U cijenu je uključen PDV

Šifra proizvoda:

Kategorija: